Minoes

Ter adoptie – Minoes ❤️

Hallo iedereen,

Ik ben Minoes.
Ik heb nogal wat meegemaakt in mijn leven. Ik ben nu zo’n 5 jaar oud.

Ik ben bij ’t Gouden Poezen Mandje terecht gekomen omdat ik dacht dat ik een warm plekje onder een motorkap had gevonden. Helaas heb ik niet snel genoeg weg kunnen gaan toen de auto ging rijden. Hierdoor is er naast de dierenarts ook een automonteur moeten komen om mij te bevrijden. Ik zat namelijk vast onder de distributieriem.

De dierenartsen heb flink werk aan mij gehad maar mede dankzij mijn opvanggezin begin ik langzaam maar zeker vertrouwen te krijgen in de mensen. Door dit voorval ben ik ook een stukje oor kwijt maar ik heb hier geen last van en dit is mooi genezen!

Ik leef nu met meerdere katten in huis en dat gaat goed. De vogel in huis vind ik interessant maar laat ik verder met rust. Het liefst lig ik op dit moment op de zetel rustig te slapen.

Als er vreemde mensen in huis komen verstop ik me nog wel. Je zult dus veel geduld met mij moeten hebben. Ik ben ook geen schootkat. Als je eenmaal mijn vertrouwen hebt mag je me met momenten komen aaien. Dat is trouwens wel iets waar ik echt van kan genieten en dat kun je dan ook wel horen. Ik zal ook duidelijk laten weten wanneer ik er genoeg van heb. Ik ben dus op zoek naar een gouden mandje waar men mij de tijd geeft om te acclimatiseren en er geen tijdsdruk is. Tot snel 😻

Heb jij een gouden mandje klaarstaan voor Minoes?
Stuur dan een mailtje met gezinschets naar
Tgoudenpoezenmandje@hotmail.com 💌

Blog op WordPress.com.