Pastis

Personeel gezocht voor de gepensioneerde lieverd Pastis! 🥰

Pastis is heeft al wat jaartjes op de teller en dat is te zien. Ze is een rustige ziel die houdt van haar dagelijkse portie natvoer en zachte dekentjes. Een raam om uit te kijken is heel fijn, de avonturen buiten laat ze liever over aan de jeugd. Regelmatig miauwt ze om aandacht met haar unieke stemgeluid en zo nu en dan kan ze een rollend balletje nog waarderen (zeker als het veel geluid maakt, haar oortjes schijnen niet meer zo goed te werken, op het geluid van de koelkast na). Omdat ze de jongste niet meer is, houdt ze niet van springen (gordijnen, fornuis en kerstbomen zijn dus veilig) en zich wassen is ook maar een gedoe. Om haar lange lokken te onderhouden, kan ze dus wel een helpende hand gebruiken. Borstelen vindt ze prima, zolang je haar buik en pootjes maar met rust laat.

Pastis is gesteld op haar mensen en personeel, maar ze deelt ze niet graag met andere poezen. We zijn dus op zoek naar mensen zonder andere loslopende huisdieren die graag hun huis en hart openstellen voor deze rustige ziel. Voor haar schildklier heeft ze twee keer per dag medicatie nodig, die je eenvoudig kan verdelen onder haar natvoer (in no time ben je haar beste vriendin!). Twee keer per jaar controle bij de dierenarts is aan te raden. De gewrichten van deze oude knar zijn ook niet meer je-van-het dus enige hulp bij opstapjes is geboden en medicatie om haar oude dag genietend door te brengen is aangewezen.

We zoeken ongetwijfeld een speld in de hooiberg, maar we zijn er 100% zeker van dat Pastis nog mooie jaren tegemoet kan gaan zolang ze haar gouden mandje kan vinden. Pastis is heeft veel persoonlijkheid, veel liefde om te geven en ze sluit haar personeel meteen in haar hart.

Heb jij het gouden mandje voor Pastis? Stuur dan een mailtje met gezinschets naar: Tgoudenpoezenmandje@hotmail.com 💌