Pastis

Personeel gezocht voor de gepensioneerde lieverd Pastis! 🥰

Al reeds een jaartje in opvang, maar niemand die onze beauty Pastis een gouden mandje wilt bezorgen. 🥲

Ondanks dat Pastis heel graag gezien wordt bij haar opvanggezin, droomt zij ook van haar forever home!

Hierbij stelt Pastis zich dus heel graag nog eens voor:

Onze lieve Pastis is nog steeds op zoek naar haar gouden mandje!

Afgelopen jaar werd Pastis graatmager en onderkomen gevonden in de velden in Meer. Na een flinke wasbeurt en medische verzorging, kwam een prachtige langharige zwarte kattin tevoorschijn, met al heel wat jaartjes op de teller.

Ondertussen is Pastis enkele grammetjes (ahum) bijgekomen en kan ze op zoek naar haar gouden mandje om haar oude dag door te brengen. Pastis houdt enorm van snoepjes en natvoer, een raam om uit te kijken en een aai over haar hoofdje. Af en toe kan ze een rollend balletje nog waarderen, maar de avonturen laat ze verder liever aan de jeugd.

Omdat Pastis de jongste niet meer is, heeft ze wat last van ouderdomskwaaltjes. Voor haar schildklier krijgt ze dagelijks medicatie (die je eenvoudig mengt onder haar natvoer, je bent instant haar beste vriendin) en ze krijgt ondersteuning voor haar krakende gewrichten. Springen is niet aan haar besteed (fornuis en kerstboom zijn dus veilig). Om haar lange lokken te onderhouden, is hulp aangewezen (borstelen is een must, maar een badje af en toe kan ze ook waarderen).

Pastis houdt enorm van haar personeel en als ze kan, zal ze haar mensen overal volgen. Gezelschap tijdens het toiletbezoek? Een luide mauw als je onder de douche staat? Een luisterend oor? Pastis staat klaar!

Pastis deelt haar personeel niet graag met andere poezen of honden – we zijn dus op zoek naar een plekje waar ze het rijk voor zich alleen heeft. Als daar een kartonnen doos, een raam en een zacht dekentje liggen – dan is ze helemaal verkocht.

Interesse in deze lieve dame?
Aarzel niet om een mailtje te sturen naar
Tgoudenpoezenmandje@hotmail.com 💌

Blog op WordPress.com.